Băutură tradițională românească, folosită în trecut ca leac mănăstiresc, obținută prin împletirea caracterelor de vin cu 33 ierburi aromate dintre care predominant este pelinul.

Vinul care stă la baza acestui produs este vinificat la o temperatură controlată joasă 14⁰C, folosind o biotehnologie modernă, rezultând un produs cu un gust complex aromatic bogat și fin.

Finalul este lung și revigorant, iar efectul asupra organismului este relaxant, cu un aport terapeutic însemnat.

Pelin alb de Jercălăi

55.00 lei

Informații suplimentare

An

2023

Volum sticla

750 ml

Vol. Alc.

12,5%

Soi

Băutură aromatizată pe bază de vin

Culoare

Alb

Clasificare

Demidulce

Poate fi servit atât ca aperitiv cât și ca desert, datorită notelor dulci-amărui.
A se servi răcit la 0-4⁰ C.
Bucurie și bună măsură!
Categorie: